Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boka inviterer mesterkokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer oss med hjem for å vise at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forklarer om alle de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket ditt. Fiskekokeboka finner du kokkenes egne favorittoppskrifter side om side med alle de velkjente klassikerne . fra seibiff og fiskekaker til røkt kolje og bergensk fiskesuppe. Etter dette vil fiskedisken aldri mer bli den samme.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001263nam 22002535 4500
*00146488
*008120613s2012 no ar 00nob 9
*015 $a150141112$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-7547-483-2$bib.
*025 $a9788275474832
*040 $aBokbasen AS
*0820 $a641.692$zh$223/nor
*096 $a641.692 G
*10010$aGausdal, Tom Victor$d1976-$jNO$8m
*24510$aFiskekokeboka
*260 $aOslo$bForlaget Press$c2012
*300 $bill.$c24 cm
*520 $aI denne boka inviterer mesterkokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer oss med hjem for å vise at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forklarer om alle de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket ditt. Fiskekokeboka finner du kokkenes egne favorittoppskrifter side om side med alle de velkjente klassikerne . fra seibiff og fiskekaker til røkt kolje og bergensk fiskesuppe. Etter dette vil fiskedisken aldri mer bli den samme.
*650 0$aFiskeretter$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aFiskerettar$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aFloer, Stian$eforf.$jNO
*70010$aEriksson, Ingvar$eillustr.$jNO$8m
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening