Forfatter
Tittel Eltefri bakst: gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Visste du at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha god og sunn bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Selve hevingen er fleksibel, og tar alt fra 4 timer til 4 dager. Perfekt for deg som må tilpasse bakingen til travle hverdager! Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød. I denne boken får du over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 favoritter valgt av Roede. Her finner du også oppskriftene som får gammelt brød til å gjennoppstå i nye retter, og Inas påleggsfavoritter, som du enkelt lager selv.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001705nam 22002771 4500
*00166325
*008191021s2020 no ar 00nob 9
*015 $a150332104$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-93428-45-9$binnbundet
*025 $a9788293428459
*040 $aBokbasen AS
*0820 $a641.815$zh$223/nor
*0821 $a641.81$zb$223/nor
*090 $c641.81$dJ
*10010$aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$jNO$0(NO-TrBIB)13020131$8f
*24510$aEltefri bakst$bgjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt$cIna-Janine Johnsen
*250 $a1. utgave
*260 $a[Stavanger]$bFrisk$c2020
*300 $a272 sider$billustrasjoner$c28 cm
*520 $aVisste du at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha god og sunn bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Selve hevingen er fleksibel, og tar alt fra 4 timer til 4 dager. Perfekt for deg som må tilpasse bakingen til travle hverdager! Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød. I denne boken får du over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 favoritter valgt av Roede. Her finner du også oppskriftene som får gammelt brød til å gjennoppstå i nye retter, og Inas påleggsfavoritter, som du enkelt lager selv.
*650 0$aBrød$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aBrød$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)13020131$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening