Marker bibliotek

Eltefri bakst: gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Eltefri bakst: gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.81 J
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2020
Noter
  • Visste du at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha god og sunn bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Selve hevingen er fleksibel, og tar alt fra 4 timer til 4 dager. Perfekt for deg som må tilpasse bakingen til travle hverdager! Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød. I denne boken får du over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 favoritter valgt av Roede. Her finner du også oppskriftene som får gammelt brød til å gjennoppstå i nye retter, og Inas påleggsfavoritter, som du enkelt lager selv.
ISBN
  • 978-82-93428-45-9
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001705nam  22002771  4500
*00166325
*008191021s2020    no     ar         00nob 9
*015  $a150332104$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-93428-45-9$binnbundet
*025  $a9788293428459
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a641.815$zh$223/nor
*0821 $a641.81$zb$223/nor
*090  $c641.81$dJ
*10010$aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$jNO$0(NO-TrBIB)13020131$8f
*24510$aEltefri bakst$bgjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt$cIna-Janine Johnsen
*250  $a1. utgave
*260  $a[Stavanger]$bFrisk$c2020
*300  $a272 sider$billustrasjoner$c28 cm
*520  $aVisste du at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha god og sunn bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Selve hevingen er fleksibel, og tar alt fra 4 timer til 4 dager. Perfekt for deg som må tilpasse bakingen til travle hverdager! Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød. I denne boken får du over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 favoritter valgt av Roede. Her finner du også oppskriftene som får gammelt brød til å gjennoppstå i nye retter, og Inas påleggsfavoritter, som du enkelt lager selv.
*650 0$aBrød$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aBrød$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)13020131$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt23.04.2024Marker folkebibliotek641.81 J